3 grunde til at outsource kundeservice

Sylvester Hoelgaard
Sylvester Hoelgaard
3 grunde til at outsource kundeservice
Overvejer I at outsource kundeservice? I så fald har vi 3 gode grunde til at gøre det. 1) Frigør tid 2) Slip for tidskrævende arbejde 3) Gør det med lav risiko.

Afsnit

Står I og overvejer at outsource hele eller dele af jeres kundeservice? I så fald har har jeg fundet tre gode grunde til at outsource kundeservice til AD Client.

  1. Frigiv tid og ressourcer til det I brænder for
  2. Slip for meget tidskrævende arbejde
  3. I kan komme i gang med lav risiko

Frigiv tid og ressourcer til det I brænder for

God kundeservice gør en forskel for jeres virksomhed og jeres kunder, det tror jeg ikke der er mange, der er uenige i. Og for at drive kundeservice ‘godt’ kræver det fokus, det kræver en vilje, og en passion for det. Kundeservice er måske ikke dér, hvor jeres store passion er – og det er der slet ikke noget galt i.

Når I outsourcer kundeservice, kan I blive ved med at lægge størstdelen af jeres energi og ressourcer på dét, som I virkelig brænder for. Og lade os drive den gode kundeservice. Det er dét som vi brænder for.

Slip for tidskrævende arbejde

Slip for meget tidskrævende arbejde

Kundeservice giver mange associationer til gode samtaler, smil, grin, service og problemløsning. Slutproduktet. Det som man måske kan glemme er, at der er meget tidskrævende arbejde, der er forud for den gode kundeservice. Arbejde som måske ikke er det mest spændende at håndtere for jer.

Når I outsourcer slipper i for meget tidskrævende arbejde. I slipper eksempelvis for rekruttering, oplæring, vagtplanlægning og styring af nøgletal.

Rekruttering

Mange medarbejdere er desværre kun i kundeservice i en periode, og derfor er der ofte brug for rekruttering. Det er tidskrævende, og kan være svært at finde de dygtige og rigtige kandidater til jeres virksomhed og brand. Når I outsourcer til os, vil vi stå for den løbende rekruttering, og vi har stor erfaring med det.

Oplæring

Nye medarbejdere skal oplæres grundigt hvad både angår processer, produkter, kultur og systemer. Vi sætter træning og oplæring i system, så der kommer kvalitet ud af træningsrummet, og jeres kunder altid får en god oplevelse. Kun ved første oplæring, har vi brug for jeres hjælp, da vi ikke kender jeres processer, produkter og systemer endnu.

Vagtplanlægning

Virksomheder og brands udvider i stigende grad deres åbningstid til at gå udover de normale arbejdstider, og det giver problemer med vagtplanlægningen. Når du outsourcer kundeservice til os, slipper I for den besværlige vagtplanlægning, og skal kun fortælle os hvornår I ønsker åbent.

Styring af nøgletal

Det kræver styring, fokus og hårdt arbejde at nå nøgletallene i kundeservice. Kundetilfredshed, effektivitet, salg – alt skal have den rigtige prioritering og fokus og følges op på dagligt. Med os aftaler vi nogle mål for jeres nøgletal, og sikrer, at vi når dem hver måned.

I kan komme i gang med at outsource kundeservice med lav risiko

Det er en stor beslutning at outsource kundeservice, og det kræver naturligvis stor tillid til vores evner som samarbejdspartner. Hvis I finder outsourcing interessant, men stadig mener beslutningen er for stor, kan I starte med en delvis outsourcing med meget lav risiko.

I sådan en løsning, vil vores team indgå som et supplement til jeres eget, og I kan få en god fornemmelse af vores performance uden at lave jeres fundament om. Hvis I synes det lyder spændende, så kontakt os i dag, og lad os tale om det.

Del artiklen

Del på linkedin
Del på facebook

Læs også

Tilmeld dig og få besked når vi udgiver artikler om kundeservice