Case Rejsekort kundeservice

AD Client leverer kundeservice til Rejsekorts kunder. Kundetilfredsheden er steget over perioden, og der er samtidig optimeret processer og arbejdsgange.
Henvendelser om året
Samarbejdet siden
AD Client håndterer kundeservice for rejsekort

Om opgaven

AD Client håndterer telefonisk kundeservice og rejsekortbestillinger for Rejsekort. Henvendelserne spænder bredt fra de mere simple regningsspørgsmål til teknisk support på de digitale platforme. Kunderne til Rejsekort er den generelle danske befolkning med henvendelser fra personer ned til 10 år og op til 90+ år. AD Client har håndteret opgaven siden 2016.

Kundetilfredsheden stiger

Rejsekort måler kundernes tilfredshed med samtalen efter afslutning. Der stilles en række spørgsmål, herunder bl.a. hvor tilfreds kunden samlet set er med den service, som de netop har modtaget. AD Client har fra start ligget over mål på samtlige målepunkter – de sidste par år endda markant over. Det er vigtigt for os ikke blot at levere på de mål som er aftalt med vores samarbejdspartnere, men også at overgå dem, springe forventningerne og vise den værdi vi tilfører samarbejdet.

Anmeldelser fra Rejsekorts kunder

Kundetilfredshedsmålinger er vigtige, og mindst ligeså vigtige er kundernes oplevelser af vores service. Nedenfor finder du et udpluk af kunder, der har anmeldt Rejeskorts kundeservice med AD Client som leverandør.

“Fantastisk nemt! Fik hurtigt mit rejsekort og det virker perfekt, både i busser og tog. Når jeg har ringet til deres kundeservice, så er de søde og gode til at hjælpe og svare på spørgsmål. Anbefaler varmt rejsekortet til andre.”
“God kundeservice! Jeg er glad for mit rejsekort og har snakket med jeres kundeservice 2-3 gange. De hjælper altid og de opgiver ikke før de har fundet fejlen. Derfor 5 stjerne fra mig.”
“Overraskende god kundeservice oplevelse. Så tak for det. Jeg tror Rejsekortet arbejder stødt henimod at blive en god virksomhed, der vil kunderne det bedre.”
“God kundeservice. Efter en kort samtale med rejsekorts kundeservice sagde de, at de ville rette op på det. Dagen efter kunne jeg se, at fejlen var rettet.”
“FANTASTISK kundeservice! God, hurtig, venlig service. De kunne jo i princippet sige at det var min fejl at jeg ikke tjekkede at jeg havde den rigtige kundetype, men det gjorde de ikke. MEGA fedt!”
“STOR ros til rejsekortet for deres hurtighed, og en utrolig venlig medarbejder i telefon i dag, det var dejligt.”
“Når man får en Rejsekort-medarbejder i røret, er der en forståelse og god dialog. Så fem stjerner for god personlig betjening, og løsning af problem.”
“Helt i top. Meget venlig kundeservice og hurtig behandling. Jeg er fuldt ud tilfreds med den betjening, jeg har fået, de gange jeg har været nødsaget til at kontakte dem.”
“Altid virkelig god service. Jeg synes virkelig altid at man får mega god, venlig og kompetent service hver gang man ringer til rejsekort.”
Tidligere
Næste

Optimering af processer og arbejdsgange

I 2018 iværksætter AD Client et optimeringsprojekt i Rejsekort Kundecenter. Projektet går ud på at reducere antallet af sager som skal håndteres efterfølgende af en administrativ medarbejder (backoffice). Formålet er at løse flest mulige henvendelser i kundeservice første gang, uden behov for efterfølgende sagsbehandling, da straksafklaring er til gavn for kundeoplevelsen og samtidig reducerer belastningen i Backoffice. Da projektet starter, genererer halvdelen af henvendelserne i gennemsnit en efterfølgende sag til Backoffice. Over de næste 12 måneder reduceres antallet af sager til Backoffice fra 50% til 7%. 93 ud af 100 kunder får altså løst deres henvendelse med det samme, mod tidligere 50 ud af 100. Et andet godt eksempel på den værdiskabelse AD Client tilfører samarbejdet.  

Stabil drift under COVID-19

COVID-19 giver også en ny situation for AD Clients drift. Der bliver hurtigt etableret hjemmearbejdspladser, så kunderne fortsat kan betjenes. Selvom danskernes rejser med offentlig transport har været faldende over perioden grundet restriktioner, er der stadig mange spørgsmål affødt af COVID-19. Med brug af hjemmearbejdspladser lykkes det AD Client at fastholde både kadence, kvalitet og videndeling. En læring som afføder nye optimeringstiltag og arbejdsgange, og medvirker til øget fleksibilitet i opgaveløsningen i fremtiden uanset fysisk placering.

Om os

AD Client håndterer kundeservice for en række virksomheder og brands.

Læs mere

Kontaktinfo

AD Client A/S
Haydnsvej 2, 2
2450 København SV

(+45) 88 20 68 00
ad-client@ad-client.com