AD Client driver en effektiv kundeservice uden at gå på kompromis med kundetilfredsheden. Men kan det overhovedet lade sig gøre at drive kvalitet på en effektiv måde, hvor det ikke bliver dyrt? Ja, det kan det. Vi arbejder aktivt med et KPI vi kalder CPC (Cost per Contact).
Sylvester Hoelgaard
Sylvester Hoelgaard
Sådan hjælper vi din virksomhed

Effektiv kundeservice med fokus på kundetilfredshed

Afsnit

Med os som samarbejdspartner er du sikker på at en effektiv kundeservice, uden at effektiviteten kompromiterer kundetilfredsheden.

Man kan hurtigt komme til at effektivisere så meget, at det går ud over kundetilfredsheden – det er en fin balance. Det skal gøres smart, så det ikke går ud over bundlinjen eller toplinjen.

Men kan det overhovedet lade sig gøre at drive kvalitet på en effektiv måde, hvor det ikke bliver dyrt? Ja, det kan det. Vi arbejder aktivt med et KPI vi kalder CPC (Cost per Contact).

CPC indeholder alle de udgifter, der bruges til at drive en kundeservice. Det er blandt andet tiden på samtale, tiden på efterbehandling, udgifter til løn, provision, bonus, licenser, træning, sygdom, rekruttering, ledere, husleje og inventar.

Flere af disse parametre har ingen indflydelse på kundetilfredsheden, og andre kan optimeres, så servicen bliver bedre, uden det koster ekstra.

Du kan sammenligne det lidt med rattet i en Formel 1 racer.

Effektiv kundeservice har mange indstillinger
Rattet i en Formel 1 racer

Effektiv kundeservice kan sammenlignes med rattet i en Formel 1 racer

Der er mange forskellige indstillinger og knapper at justere på.

Hvis holdet finder den rigtige kombination, kan de presse 10% ekstra kraft ud af motoren og vinde løbet — selvom det er den samme motor!

Vi justerer på indstillingerne i din kundeservice, så der kommer ekstra kraft ud.

Hvis vi har vækket din interesse, så kontakt os i dag, og lad os sammen finde frem til den rigtige løsning for din virksomhed.

Del artiklen

Del på linkedin
Del på facebook

Læs også

Tilmeld dig og få en mail næste gang vi udgiver en ny artikel om kundeservice