Gode kundeoplevelser med os

På denne side har vi samlet nogle af de oplevelser, som du kan forvente med vores kundeservice.

På denne side har vi samlet nogle af de oplevelser, som du kan forvente med vores kundeservice.

3749 anbefalinger i 2019

“Tusind tak for en god behandling. Det var en rigtig rar mand, jeg talte med – fantastisk service.”

“Fantastisk nemt! Fik hurtigt mit rejsekort og det virker perfekt, både i busser og tog.
Når jeg har ringet til deres kundeservice, så er de søde og gode til at hjælpe og svare på spørgsmål. Anbefaler varmt rejsekortet til andre.”

“God kundeservice! Jeg er glad for mit rejsekort og har snakket med jeres kundeservice 2-3 gange. De hjælper altid og de opgiver ikke før de har fundet fejlen. Derfor 5 stjerne fra mig.”

“God kundeservice. Efter en kort samtale med rejsekorts kundeservice sagde de, at de ville rette op på det. Dagen efter kunne jeg se, at fejlen var rettet.”

“Overraskende god kundeservice oplevelse. Så tak for det. Jeg tror Rejsekortet arbejder stødt henimod at blive en god virksomhed, der vil kunderne det bedre.”

“Jeg har været i kontakt med kundeservice nogle gange og har fået fin betjening.”

“FANTASTISK kundeservice! God, hurtig, venlig service. De kunne jo i princippet sige at det var min fejl at jeg ikke tjekkede at jeg havde den rigtige kundetype, men det gjorde de ikke. MEGA fedt!”

“Jeg talte med Rejsekorts kundeservice som var helt fantastisk god til at hjælpe mig med mine spørgsmål. Vi fik på ingen tid rettet min/deres fejl og jeg går ud af døren meget tilfreds 🙂 Kæmpe ros!!”

“STOR ros til rejsekortet for deres hurtighed, og en utrolig venlig medarbejder i telefon i dag, jeg kan ikke huske navnet på den kvindelige medarbejder, som havde tid til at høre på mig, og gad undersøge nogle ting for mig, det var dejligt.”

“God kundeservice med stor tålmodighed og en god portion vilje til at løse mit problem. Virkelig kompetente medarbejde. Ros til dem.”

“Hej Stine
Tusind tak, og et stort undskyld for den sure tone i vores samtale for lidt siden, det havde du ikke fortjent. Tak fordi du stadig går på arbejde. Det er vi mange der er glade for, inklusive mig.
Med Venlig Hilsen
Jens”

“Når man får en Rejsekort-medarbejder i røret, er der en forståelse og god dialog. Så fem stjerner for god personlig betjening, og løsning af problem.”

“God kundeservice! Jeg ringede til kundeservice for at få ændret min korttype, og det blev ordnet i løbet af nul komma fem.”

“Helt i top. Meget venlig kundeservice og hurtig behandling. Jeg er fuldt ud tilfreds med den betjening, jeg har fået, de gange jeg har været nødsaget til at kontakte dem.”

“Fair og konstruktiv kundeservise hos Rejsekort. Kan for eget vedkommende kun sige, at jeg er blevet overordentligt godt behandlet i en situation, som jeg selvforskyldt var havnet i.”

“Perfekt. Har henvendt mig flere gange og bliver altid mødt af søde, kompetente medarbejdere. Talte i dag med Anders. Jeg efterlades med er indtryk af en medarbejder som ved hvad han taler om, som hjælper og finder en løsning.”

“Jeg skrev til kundeservice, og blev kort efter kontaktet af en usædvanligt venlig og hjælpsom medarbejder. Det er svært at bevare sin irritation, når man bliver betjent af en medarbejder som ham her.”

“Selvom jeg også har været voldsomt irriteret, er deres medarbejdere altid søde og hjælpsomme.”

“Kongeservice! Mine 5 stjerner er for en god og ordentlig kundeservice! Tak!”

“Intet at klage over.
Jeg har kun haft gode oplevelser med kundeservice.”

“Altid virkelig god service.
Jeg synes virkelig altid at man får mega god, venlig og kompetent service hver gang man ringer til rejsekort.”

“Jeg ringede derfor og talte med en utrolig flink og hjælpsom medarbejder. Fin service!”

“Vi blev nemlig guidet tålmodigt og forståeligt af Caroline.
Altså 10 taller over hele linien – det finder vi blot hun fortjener.
Tak for hjælpen. Mona og Hans”

“Tusind tak for super service
Mvh
Jette”

Rasmus Lindahl Andreasen, Dagrofa

“Vi har samarbejdet med AD Client siden 2015. Vi oplever AD Client som en stærk og meget agil samarbejdspartner på kundeserviceområdet. Tingene ændrer sig ofte med kort varsel i dagligvarebranchen og her oplever vi at AD Client super hurtigt kan omstille og understøtte nye tiltag.

Vigtigt for os har været en kontinuitet i bemandingen af vores projekt og her oplever vi dedikerede og dygtige medarbejdere med meget lille udskiftning og god overdragelse. Hos AD Client oplever vi en professionel og samtidig åben dialog omkring løsningen af opgaven med mange værdifulde input fra “fronten” som styrker og forbedrer vores kundeoplevelse.

Vi er aldrig i tvivl om at AD Clients medarbejdere brænder for at yde en excellent service til vores kunder, så de oplever det samme høje niveau af kundeservice som vi tilstræber i vores butikker.”

Rasmus Lindahl Andreasen

Loyalitet og online chef, MENY, Spar, Min Købmand, Let-Køb

AD Client er call center for Menys kundeservice

“Hi Stine,
A shame that the line cut out…
Tusind tak for helping me out!!”

“Hej Emil
Tak for hjælpen og en god kundeserviceoplevelse. Hvis du taler sådan over for alle kunder, vil langt størstedelen lægge på med et smil og en skide god fornemmelse!
Tag det fra en, der selv har arbejdet i kundeservice i 5 år.
Vh Mikkel”

“Hej Emil.
Tusind tak for hjælpen – det var bare super service og et godt bekendtskab . ha en rigtig god weekend.
Venlig hilsen – Mogens”

“Hej Phillip
Tusinde tak for god behandling ærgrer mig nu over at jeg ikke lod samtalen blive optaget for ros har du og dine kollegaer fortjent 👍😀 ha en dejlig dag og pas godt på jer selv og jeres familier.
Knus fra en tilfreds kunde Lilli”

“Kære Sara
Tak for din venlighed , både hvad angår telefonsamtale og mail.
Bedste hilsner
Hans”

“Hej
Tak for god service.
Mvh Henrik”

“Hej Chili
Det var super betjening du gav mig i dag.
Tak for det og jeg håber du bliver årets medarbejder.
Mvh. Søren”

“Kære Stine
Mange tak for din fine behandling af min rejse den 30.1. Som jeg fortalte, er jeg ganske ny i brugen af rejsekortet, så jeg er taknemlig for din behandling af sagen. Tak for det.
Venlige hilsener
Lise”

“God kundeservice efter reklamation
Flot kundeservice – købte en fisk med orm i, og det er jo uheldigt, men reaktionen og kundeservice var så meget i top, at det samlet blev en god oplevelse.”

“Tusind tak for super service
Mvh
Jette”

“Deres kundeservice er altid dygtige til at forklare om mulighederne og være behjælpelige med forklaringer og løsninger på ens problemer i forbindelse med rejser.”

“Mange tak for den fine service!
Vh Asbjørn”

“Kære Max
Tak for din gode service — Nu er jeg ej bekymret for spærring af mit rejsekort. Du må så blot hilse din chef og fortælle, at du har scoret hele 10 på skalaen!
Så dejligt at opleve en god kundeservice…….. Ros til dig — og din behagelige telefonstemme…
God dag til dig og dine kollegaer.
Venlig hilsen
Ingelise”

“Hej Anders..,!
En stor tak for hjælpen, og din menneskelige service, i denne digitale tidsalder!
Som den store tyske digter og teaterinstruktør Bertolt Brecht, skrev allerede under d. 2. verdenskrig!
“.. Maskinerne er opfundet af mennesker til at hjælpe mennesket.. til glæden, og et rigere liv..”
Med disse ord, en stor tak for hjælpen
De bedste hilsner
Carsten”

“Hej Phillip
Tusinde tak for god behandling ærgrer mig nu over at jeg ikke lod samtalen blive optaget for ros har du og dine kollegaer fortjent 👍😀 ha en dejlig dag og pas godt på jer selv og jeres familier.
Knus fra en tilfreds kunde Lilli”