Hvorfor øger et kundeservice samarbejde bundlinjen og arbejdsroen?

Hvorfor øger et kundeservice-samarbejde bundlinjen og arbejdsroen?

Når det kommer til kundeservice, kan et samarbejde med en erfaren partner være en game-changer for din virksomhed. Der er mange fordele ved at outsource kundeservice, herunder øget produktivitet, mere tid til fokus på kernekompetencer og en bedre oplevelse for kunderne.

  1. Flere salg fra dag 1: En erfaren partner har ofte en stærk viden om kundeservice og kan hurtigt hjælpe dig med at opbygge en effektiv serviceproces, der kan øge salget.

  2. Billigere end at gøre det selv: At opbygge og vedligeholde et internt kundeservice-team kan være tids- og ressourcekrævende. Ved at samarbejde med en ekspert kan du frigøre tid og penge til at fokusere på andre aspekter af din virksomhed.

  3. Arbejdsro: Når du outsourcer kundeservice, kan du føle dig rolig i at vide, at dine kundehenvendelser er i gode hænder. Du kan være sikker på, at de bliver behandlet professionelt, effektivt og med den nødvendige opmærksomhed.

Så, hvis du vil øge din bundlinje og føle mere arbejdsro, bør du overveje at samarbejde med en ekspert i kundeservice. Du kan læse mere om vores service på her, eller kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Kundeservice samarbejde kan forbedre salget fra dag 1

Vil du øge salget i din virksomhed? Kundeservice er en af de mest effektive måder at opnå dette på. Kundeservice skaber tillid hos kunderne og tillid er afgørende for flere salg.

I ecommerce kan det være svært at opbygge en personlig forbindelse med kunderne, men kundeservice sætter mennesker bag dit produkt eller service og bygger tillid mellem kunderne og din virksomhed. Kunderne vil have vished om, at hjælp og støtte er tilgængelige, og dette mindsker risikoen for ikke at gennemføre et køb.

Lettilgængelig kundeservice kan også øge salget ved at besvare eventuelle spørgsmål kunderne måtte have inden de fuldfører deres ordre.

Justeringer i din kundeservice kan have en stor indvirkning på salget. Det kan være nemmere at komme i kontakt med kundeservice, at kunderne føler sig velkomne til at bruge service, eller gøre det nemmere at være kunde hos din virksomhed.

Vores team vil gerne hjælpe dig med at optimere din kundeservice. Vi vil starte med en gennemgang af din nuværende kundeservice og give forslag til forbedringer, der kan resultere i øget salg.

Som et eksempel kan du se den positive virkning på omsætningen og omtalen fra en af vores kunder, der gennemførte et samarbejde med os. Der var en stigning på 34% i salget fra den ene måned til den næste.

Bemærk, at resultaterne kan variere, men vores erfaring viser, at et kundeservice samarbejde har en positiv effekt på både omsætning og omtale.

Salget måneden før samarbejdet
Salget måneden før samarbejdet
Salget måneden efter samarbejdet
Salget måneden efter samarbejdet

Det er billigere at samarbejde end at gøre det selv

Det er billigere at samarbejde om kundeservice frem for at gøre det selv, fordi du kan dele omkostningerne med andre virksomheder. Du får mulighed for at opretholde en bred åbningstid med flere salg og komplet kundeservice til en lavere pris end at gøre det selv.

Som et eksempel, hvis du holder åbent for kundeservice 9 til 17 i hverdage via telefon, mail og livechat, vil det kræve mindst to medarbejdere, hvilket kan koste omkring 50.000 kr. + overhead om måneden.

Nogle virksomheder føler sig utrygge ved tanken om, at en medarbejder håndterer flere virksomheders kundeservice, men det bør ikke være tilfældet. Medarbejdere, der sidder med flere kundeservice-cases, vil hurtigt opbygge stærke kompetencer inden for kommunikation og service, da de altid har noget at arbejde med. Derudover vil de kun beskæftige sig med ecommerce virksomheder, hvor processerne på tværs af virksomheder minder om hinanden på områder som betaling, levering, returnering og systemer.

Samarbejde om kundeservice kan øge dit salg og øge din bundlinje ved at give dig adgang til en bredere åbningstid og end-to-end kundeservice til en brøkdel af omkostningen ved at drive det selv. Kontakt os for at få en nøjagtig pris.

Setup

Åbningstid
9-17 hverdage

Kanaler
Telefon, mail og livechat

Medarbejdere til at dække vagtplan
Mindst 2

Omkostning

Gør det selv
Høj
50.000 kr. + overhead

Samarbejde
Lav
Tilpasser sig antallet af henvendelser
Kontakt os for at få en præcis pris.

Få arbejdsro ved at samarbejde

Kundernes henvendelser kan hurtigt afbryde din arbejdsdag. Men med et samarbejde kan du få mere arbejdsro. Vi tager os af telefonopkald og skriftlige henvendelser, samt alt baggrundsarbejdet, såsom ændring af ordrer, behandling af retursager, og kontakt med fragtfirmaet.

Du vil få mere tid til at fokusere på andre vigtige opgaver, såsom udvikling af nye produkter, indkøb, optimering af digital markedsføring, SEO og pakning. Hør hvad Christian har at sige om sin oplevelse med arbejdsro, før og efter samarbejdet med os.

“Før mit samarbejde med AD Client brugte jeg flere timer om dagen på kundeservice, og jeg var nødt til hele tiden at holde et vågent øje med mine indbakker. Det betød, at en stor del af min tid gik med drift i stedet for vækst.

Nu bruger jeg 5 minutter om dagen, hvis en medarbejder fra AD Client har et spørgsmål til en henvendelse, og jeg kan fokusere 100% på at skabe vækst for Comforth.dk”

– Christian Roland, Stifter og CEO i Comforth Scandinavia

Christian Roland fra Comforth.dk

Afslutningsvis

Ønsker du at undersøge muligheden for et kundeservice-samarbejde, kan du bestille en gratis og uforpligtende gennemgang af din nuværende kundeservice eller kontakte os direkte. Gennemgangen vil inkludere forslag til enkle justeringer for at forbedre din kundeservice.