AD Client søger medarbejdere til kundeservice

Er du en holdspiller, trives med at hjælpe mennesker, og søger en fuldtidsstilling? Så er jobbet som kundeservicemedarbejder hos AD Client måske noget for dig!

Vi har indgået et samarbejde med en af Danmarks største IT virksomheder, der har udviklet en ny platform til digital post. I dén forbindelse søger vi nu gode kollegaer til at indgå i vores kommende kundeserviceteam. Vores kontor er beliggende i Sydhavnen, og der vil være opstart torsdag d. 18. november.

Hvem er vi

Hos AD Client driver vi kundeservice for en lang række virksomheder og brands. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, hvor alle løfter i flok, og hvor god service, mennesker og kultur er kerneværdier. Vi sørger for en grundig oplæring i både systemer, processer og kommunikation, inden du skal hjælpe kunderne.

Dine opgaver

Som kundeservicemedarbejder hos AD Client, vil din primære arbejdsopgave være at skabe gode kundeoplevelser gennem telefonen samt på skrift. Skriftlig kundeservice vil foregå på mail, chat og sociale medier som Facebook og Trustpilot.

Spørgsmål kan være alt fra fejlsøgning af app, betalingsspørgsmål, spørgsmål til funktionalitet og meget mere. Præcis hvilket brand og produkt, du vil skulle yde service på, vil du få mere information om til jobsamtalen.

Vi tilbyder

En uformel arbejdsplads, hvor der er plads til at gro fagligt såvel som personligt. Vi har et stærkt fællesskab med højt humør og sociale arrangementer, og din udvikling vil løbende blive understøttet gennem træning, sparring og coaching. Du vil især opleve at øge dine kompetencer inden for kommunikation og service, som er grundstenene i vores virksomhed.

Arbejdstiderne er varierende i tidsrummet: 

  • Mandag – fredag: 08:00 – 20:00
  • Lørdag, søndag og helligdage: 10:00 – 16:00

Lønnen er fast, og der er tillæg for vagter i hverdagene efter kl. 18:00, samt weekend og helligdage.

Vores forventninger til dig

  • Du er en holdspiller, der bidrager til god stemning og kultur
  • Du er resultatorienteret, og går benhårdt efter at nå dine egne såvel som teamets mål
  • Du trives med at hjælpe andre

Krav for at komme i betragtning

  • Ren straffeattest
  • Kan tale og skrive flydende dansk og engelsk
  • Kan se dig selv i jobbet i minimum et år

Det er en fordel, hvis du har erfaring med kundeservice, men et godt humør og stabilitet er en absolut nødvendighed.

Hvis ovenstående vækker din interesse – og du er klar på at blive en del af et fantastisk team – så send os dine spørgsmål eller ansøgning samt CV til: job@ad-client.com

Der vil blive indkaldt til jobsamtaler løbende. Du skal afsætte 2 timer til første samtale inklusiv evt. stavetest.

Del stilling
Del på linkedin
Del på facebook
Om AD Client

AD Client driver kundeservice for en række virksomheder og brands.

Læs mere om os

AD Client søger medarbejdere til kundeservice