Oftest stillede spørgsmål

Hvis du har et spørgsmål, som ikke er på denne side, så tøv ikke med at kontakte os.

Ja, vi tilbyder en prøveperiode i de fleste tilfælde – det afhænger af opgavens størrelse.

Vi er slet ikke interesserede i at binde dig, hvis du ikke er tilfreds, men opgaver af en hvis størrelse binder arbejdskraft i vores virksomhed, som vi skal bruge noget tid på at afvikle.

Hvis du har valgt en prismodel, som er stykafregnet, vil du for skriftlige henvendelser kun blive opkrævet pr. korrespondance.

Er der således flere svar frem og tilbage, betaler du kun for én henvendelse.

Ja, vi bruger Puzzel (https://www.puzzel.com) til telefoni og etrack1 (https://www.etrack1.com) til skriftlige henvendelser.

Det er blandt andet implementeringen i disse systemer, der gør at vi kan oprette sager, rapportere, måle og kvalitetssikre din kundeservice. Det giver et stort overblik.

Hvis du ønsker, at vi arbejder i dit software til håndtering af henvendelser, er det også muligt.

Vi er meget glade, når vi får dette spørgsmål. Hvis vores kvalitet ikke er i top, har vi ikke noget at gøre i denne branche efter vores ærlige mening. Langt de fleste af vores kunder er partnere gennem mange år, fordi deres kunder får god service. Når det så er sagt, så vil der være nogle slutkunder, som ringer ind og er utilfredse – men det er i mange tilfælde ikke kundeservice, der gør dem utilfredse. Det er sket tidligere, det kan være under levering, check-out, returnering eller andet.

Så er det vores job i kundeservice at udrede trådene og få vendt vedkommende til en tilfreds kunde. Til dette vil vi bruge nedtrappende kommunikation og præsentere de løsninger (aftalt med dig), som du tilbyder i den specifikke situation. Præcis ligesom jeg tænker, at du vil gøre in-house.

Det er individuelt fra løsning til løsning.
 
Et længere åbningsspænd stiller større krav til mandskab og vagtplan. Hvis du vil have en bred åbningstid, kræver det en større mængde af henvendelser.
 
Eksempelvis har vi kunder, hvor vi leverer en åbningstid fra 08:00 – 20:00 hverdage og 10:00 – 16:00 weekend samt helligdage.
 
Hvis du ikke modtager mange henvendelser, kan vi som udgangspunkt tilbyde dig:
 
mandag – torsdag: 09:00 – 17:00.
fredag: 09:00 – 16:30.

Vi kan ikke garantere, at vi har erfaring med de systemer, som du bruger. Til gengæld er vi vant til at lære nye systemer. Hvis du vælger at arbejde sammen med os, vil vores medarbejdere inden opstart oplæres i dine systemer og processer.

Fx hvor slår vi en ordre op, og hvad vi gør i situation a, b eller c? Vi sender oplysninger på dem, der evt. skal oprettes i systemerne og aftaler nærmere omkring alt dette i implementeringsfasen.

Det er frustrerende for alle, når der bliver lavet fejl. Alle laver fejl engang imellem – det gør vi i hvert fald. Når det sker, vil vi gøre alt hvad vi kan for at udbedre og lære af det. Da fejl ikke kan undgås, både hos os og mere generelt, stiller vi ikke nogen økonomisk garanti.

Vi garanterer dog, at vi altid er inden for rækkevidde, hvis noget ikke er som det skal være. Det er vores eneste mål at gøre dig og dine kunder tilfredse.

I vores standardbetingelser er der en opsigelsesperiode på 6 måneder evt. efter endt prøveperiode.