Mennesker der gør forskellen

De mennesker der arbejder i AD Client er dem, der gør forskellen. Vi har alle et kæmpe drive for service, der kan mærkes i vores måde at drive kundeservice på.

Loyalitet er fundamentet
Vi har specialiseret os i ecommerce

Vi har specialiseret os i ecommerce

I e-commerce er kundeservice særligt vigtigt, fordi det er den eneste vej til hjælp og vejledning for kunden. Det er her, at vores viden og erfaring med at drive kundeservice kan gøre den største forskel.

Hvor det hele startede

Virksomheden blev stiftet i 2015 med det formål at gøre det nemt at få komplet kundeservice for private og offentlige virksomheder i hele Skandinavien. Vores navn, der er udledt fra Latin, betyder ”Til for Kunden”.

Vores filosofi bygger på det grundlæggende princip, at det er mennesker der gør forskellen. Og at god personlig service aldrig forældes.

AD Clients mission

Vores mission

For mange virksomheder kommer aldrig rigtig i gang med en komplet end-to-end kundeservice, og det er ærgerligt! Både for kunderne, der ikke har nem adgang til hjælp og vejledning, og for virksomhedsejerne, der gerne vil give en god service, men samtidig har tusind andre ting, der kræver deres fulde opmærksomhed.

Det vil vi i AD Client gerne lave om på, og derfor har vi gjort det nemt og enkelt at få komplet end-to-end kundeservice for alle. Også dem, der ikke har tid, mulighed eller kompetencer til at drive det selv.