Personlig service vil altid være en væsentlig faktor

Vi tror på, at personlig service altid vil være en væsentlig faktor for at skabe positive oplevelser for kunderne. Derfor har vi gjort det til vores mission at levere den bedste personlige kundeservice, der skaber værdi for både virksomheder og deres kunder.

Om AD Client

Vores mission

Vores mission er at revolutionere kundeservice inden for ecommerce. Vi mener, at god service skal være nemt og enkelt at tilbyde dine kunder, også selvom du hverken har interesse eller kompetencer til at drive kundeservice selv. Vi er dedikerede til at levere en kundeoplevelse ud over det sædvanlige for kunderne og for virksomhedsejerne, der ønsker at fokusere på deres kerneopgaver.

Specialiseret i kundeservice for webshops

Vi har specialiseret os i ecommerce og ved hvorfor kundeservice er særligt vigtigt i denne branche. Det er her, vores kompetencer kan gøre den største forskel. Vi har erfaring med de gængse systemer og arbejdsgange og ved hvad kunderne forventer af en god oplevelse. Vores dedikation til branchen har gjort os til eksperter inden for e-handel kundeservice, og vi er altid klar til at gå den ekstra mil for at sikre en glidende og tilfredsstillende oplevelse for dig og dine kunder.

Vores filosofi bygger på det grundlæggende princip, at det er mennesker der gør forskellen. Og at god personlig service aldrig forældes.

AD Clients historie

AD Client blev startet i 2015 med et mål om at revolutionere indgående kundeservice i en tid, hvor branchen var domineret af kundecentre med fokus på telemarketing og salg. Vi så en mangel på nem og enkel adgang til kvalitets kundeservice for virksomheder, der ønskede at fokusere på deres kerneopgaver.

Siden da har vi etableret os som en stærk kundeservice partner, med mange tilfredse kunder, herunder langsigtede samarbejder med Rejsekort, Dagrofa og mit.dk. Over den sidste tid har vi ændret strategisk fokus til webshops, da vi mener, at vores kompetencer kan gøre den største forskel i denne branche og imødekomme det stigende behov.

Teamet bag AD Client

Teamet hos AD Client består af erfarne og dedikerede medarbejdere. Vi har en blanding af praktisk erfaring og faglig dygtighed, som gør os velegnede til at føre vores vision om at yde en loyalitetsskabende og effektiv kundeservice til vores kunder og deres kunder ud i livet.

Carsten Kronhøj

Direktør

Sylvester H.

Salg

Simone Teisner

Drift

Lars Petersen

IT

Anina Anderson

Leder

Anne

Anne

Kunderådgiver

Kristoffer

Kristoffer

Kunderådgiver

Anne-Sofie

Ann-Sofie

Kunderådgiver

Frederik

Frederik

Kunderådgiver

Chili

Chili

Kunderådgiver

Thea

Thea

Kunderådgiver

Hans

Hans

Kunderådgiver

Svea

Svea

Kunderådgiver

Victor

Victor

Kunderådgiver

Amanda

Amanda

Kunderådgiver

Niels

Niels

Kunderådgiver

Sara

Sara

Kunderådgiver

Sara

Kunderådgiver

Emil

Emil

Kunderådgiver

Josefine

Josefine

Kunderådgiver

Sarah

Kunderådgiver

Susan

Susan

Kunderådgiver

Josephine

Josephine

Kunderådgiver

Mie

Mie

Kantine

Vi har taget den skridtet videre og startet vores egen webshop

Når du vælger AD Client, vælger du et team, der brænder for at opfylde dine behov. Vi ved, at en fantastisk kundeservice er nøglen til at opbygge og bevare stærke kunderelationer. Derfor har vi taget det et skridt videre og startet vores egen webshop. Vi ser det som en ekstra indsats, der viser vores engagement. Det giver os samtidig en unik forståelse for ecommerce-verdenen, så du kan være sikker på, at dine kunders oplevelser med AD Client bliver optimale. Vi er konstant på udkig efter nye måder at forstå og imødekomme dine behov.

Fordele ved at tage os med på rejsen

Når du vælger AD Client, får du en samarbejdspartner med en række unikke fordele i forhold til vores konkurrenter. Vi er kendt for vores hurtige svartider, professionelle service og ekspertise inden for ecommerce-branchen. Vores fleksibilitet sikrer, at vi kan tilpasse os dine specifikke behov, mens vores dybdegående forståelse for branchen betyder, at vi altid er opdateret med de nyeste tendenser og udviklinger. Vi stræber efter at levere en gnidningsfri oplevelse for både dig og dine kunder, og vi gør os umage for at opfylde og overgå dine forventninger.

Service

Vores serviceniveau hjælper med at opbygge og vedligeholde et positivt omdømme for vores kunders brands.

Fleksibel

Vores fleksibilitet i forhold til svingende aktiviteter, justerede åbningstider og tilpassede behov over året gør vores services attraktive.

Forståelse

Vi er gået den ekstra mil ved at starte vores egen webshop, så vi kan få indsigt og dermed yde en endnu bedre service for vores kunder.

Du kan roligt overlade din kundeservice til os

Christian Roland fra Comforth.dk

“Før mit samarbejde med AD Client brugte jeg flere timer om dagen på kundeservice, og jeg var nødt til hele tiden at holde et vågent øje med mine indbakker. Det betød, at en stor del af min tid gik med drift i stedet for vækst.

Nu bruger jeg 5 minutter om dagen, hvis en medarbejder fra AD Client har et spørgsmål til en henvendelse, og jeg kan fokusere 100% på at skabe vækst for Comforth.dk.”

Christian Roland, stifter og direktør af Comforth.dk

Udtalelse fra Movia

“Movia har samarbejdet med AD Client siden 2015. Både Rejsekortkald og Flexkald håndterer AD Client effektivt og med meget høj kundetilfredshed. Vi oplever AD Client som en stærk og fleksibel samarbejdspartner, som varetager kundecenteropgaven flot med dedikerede og serviceorienterede medarbejdere. I ekstraordinære situationer, som der altid kan opstå, træder AD Client yderligere altid til for at hjælpe med at løse opgaven.”

Kim Gjedsted, kommerciel chef, Movia

Udtalelse fra Dagrofa

”Hos AD Client oplever vi en professionel og samtidig åben dialog omkring løsningen af opgaven med mange værdifulde input fra ‘fronten’, som styrker og forbedrer vores kundeoplevelse.

Vi er aldrig i tvivl om at AD Clients medarbejdere brænder for at yde en excellent service til vores kunder, så de oplever det samme høje niveau af kundeservice, som vi tilstræber i vores butikker.”

Rasmus Andreasen, digital marketingchef, Dagrofa