Klar til at lytte — og til at hjælpe

Vores historie

Om AD Client

Det handler om tillid

Et alternativ til at gøre det selv
AD Client er resultatet af et mangeårigt ønske om at skabe et stærkt alternativ til de traditionelle kontaktcentre. Ikke blot gennem de løsninger vi tilbyder, men i hele måden vi tænker forretning og partnerskab på.
 
Vores filosofi bygger på det grundlæggende princip, at det er mennesker der gør forskellen. Og at god service aldrig forældes. Så uanset hvem vi er i dialog med, og uanset hvilken kontaktkanal der anvendes, møder vores kunder, og deres kunder, altid et menneske i den anden ende, der er klar til at lytte – og til at hjælpe.
 
Virksomheden er stiftet i 2015 med det formål at levere intelligente kundeservice løsninger til private og offentlige virksomheder i hele Skandinavien. Vores navn, der er udledt fra Latin, betyder ”Til for Kunden”. Og det er nøjagtig dét, vi er. Vores kunder er nemlig vores bedste og vigtigste ambassadører. Uden dem – ingen AD Client!
 
Valg af samarbejdspartner handler i sidste ende om tillid. Det forstår vi i AD Client. Så går I med overvejelser omkring en partner til jeres virksomheds kundeservice, så kontakt os og lad os tage en snak om hvordan vi kan gøre os fortjent til jeres tillid.

Vores værdier

Værdi #1

Enkelhed

Vi gør det enkelt for kunderne at komme i kontakt med os og få hjælp.

Værdi #2

Tilgængelighed

Vi er tilgængelige på alle de kontaktkanaler som kunderne ønsker.

Værdi #3

Fleksibilitet

Vi er fleksible og lytter til kunderne. Vi er her for at løse deres problem.

Vores mission

De bedste i Skandinavien

Vi vil være Top 3 over foretrukne samarbejdspartnere på kundeservice- og supportrelaterede ydelser i Danmark og Skandinavien.

Holdet bag

Holdet bag AD Client består af engagerede mennesker, der alle har en kortere eller længere karriere inden for kundeservice bag sig. Fællesnævneren for os alle er en oprigtig passion for det vi laver kombineret med viljen til at sikre den bedste oplevelse for vores kunder – hver gang.

I AD Client er det mennesker, der gør forskellen. Derfor arbejder vi hver eneste dag på at sikre, at vores medarbejdere har de bedste forudsætninger for at møde glade og engagerede på arbejde. I sidste ende tror vi nemlig på, at glade og tilfredse medarbejdere genererer den bedste kundeservice.

Carsten Kronhøj
Direktør

Sylvester Hoelgaard
Salgs- og marketingchef

Simone Nielsen
Driftschef

Lars Petersen
Teknisk chef