15 konkrete fordele ved at outsource kundeservice

Konkrete fordele som du vil få fra dag 1 ved at outsource kundeservice

Jeg har samlet en liste over helt konkrete fordele, som du får ved at outsource kundeservice.

Det er fordele som bidrager til

  • Flere salg
  • Flere positive anmeldelser
  • Din virksomhed bliver kendt for god kundeservice
  • WOW-kundeoplevelser til dine kunder
  • Mere tid til din virksomhed

Hvilke fordele der er relevante for dig afhænger af dit nuværende kundeservice-setup.

15+ konkrete fordele ved at outsource kundeservice

Flere salg

Vi ser typisk salget stige med det samme, fordi folk handler mere hos virksomheder med tilgængelig kundeservice. Det skaber brand-ambassadører, som køber mere, køber oftere og taler positivt om din virksomhed til deres omgangskreds og på sociale medier.

En bred åbningstid

Du får en bred åbningstid fra minimum 09:00 – 17:00 hverdage, og mulighed for ekstraordinært åbent i højtider som f.eks. Black Week og jul. En bred åbningstid gør det muligt for flere at få hjælp og vejledning, og vil sandsynligvis øge salget.

Telefon, mail og livechat

Udvid dine kanaler til telefon og livechat, der er særligt gode til at konvertere tøvende kunder, fordi kunderne får svar på deres spørgsmål med det samme. På mail går der typisk et par timer, inden der kommer svar, og det kan betyde spildte salgsmuligheder.

Et team på 3-6 medarbejdere

Minimum 3-6 medarbejdere bliver en del af dit team hos os. Det giver stor fleksibilitet i forhold til at holde ventetiden nede og fagligheden oppe.

Udover, at teamet kommunikerer kunderne, vil de gøre alt det, der skal gøres i dine systemer for at løse henvendelsen fra start til slut.

Det kan f.eks. være at ændre en ordre i Shopify, kontakte dit fragtfirma, eller følge op på en retursag.

God økonomi

Antallet af henvendelser i kundeservice hænger uløseligt sammen med salget. Derfor tilpasses vores pris også automatisk efter antallet af henvendelser, så dit budget altid hænger sammen.

Hvis du f.eks. har en off-måned, bliver din regning tilsvarende mindre. Kontakt os for at få en præcis pris.

En livechat designet efter dit brand

Vi designer livechatten med farver, der passer til dit brand. Vi vejleder også i hvordan du nemt installerer den på din hjemmeside uden at vide noget om kodning.

Dine kunder får svar med det samme

Uanset om det er på telefon, mail eller livechat svarer vi dine kunder hurtigt. Kun sjældent vil der opstå en ventetid. Vi ser igen og igen, at hurtig svartid er noget som kunderne kommenterer på, når de rater vores kundeservice.

Flere gode anmeldelser

God kundeservice får flere til at gå på Google My Business, Trustpilot og sociale medier for at skrive 5-stjernede anmeldelser. Med vores kundeservice vil du læse alt fra “God kundeservice”, “Vil klart anbefale” til “Fremragende kundeservice efter et lille bump på vejen”.

Flere gode anmeldelser

Overblik over dine henvendelser

Du får data på, hvorfor dine kunder kontakter dig. Vi leverer dataen efter behov og altid en gang om måneden. Det giver dig en to-do liste over, hvilke områder du kan optimere med størst effekt.

Mere tid til at udvikle din virksomhed

Efter at have outsourcet kundeservice vil du eller dit team ikke længere skulle bruge tid på at svare dine kunder. I stedet kan tiden bruges på andre områder.

Din personlige vagthund

Vi sidder konstant og monitorerer din kundeservice, hjemmeside og systemer. Hvis noget ser underligt ud eller ikke virker, kontakter vi dig med det samme.

Du kommer til at se større ud

Et professionelt kundeservice-setup med en bred åbningstid og alle kanaler får automatisk din virksomhed til at se større ud. Størrelse skaber flere salg via Lemming Effekten.

Du kommer til at se større ud (size matters)​

Du skal ikke rekruttere til kundeservice

Rekruttering, vagtplaner og sygdom – det hører med til at drive kundeservice. Det skal du ikke bruge tid på, hvis du outsourcer.

Kundeservice i din markedsføring

Med gode åbningstider og fremragende kundeservice vil du kunne bruge det i din markedsføring. Det kan f.eks. synliggøres på din hjemmeside, i dine annoncer, dine kampagner eller på sociale medier.

Velkomstbeskeder

Kunderne vil blive mødt af professionelle hilsener som “velkommen til” og “tak for din henvendelse”, der bekræfter kunden i, at en kundeservice-medarbejder er på vej. Det føles professionelt og skaber tillid.

Gratis gennemgang af din kundeservice

Hvis du ønsker det, kan vi starte med en uforpligtende gratis analyse af din nuværende kundeservice. Her kommer vi med konkrete forslag til, hvor du kan lave justeringer, der vil gøre din kundeservice endnu bedre med det samme.

De sidste ord for nu

Book et kald eller kontakt os, hvis vi skal finde ud af om et samarbejde giver mening for dig.