15 konkrete fordele ved at outsource kundeservice

Konkrete fordele som du vil få fra dag 1 ved at outsource kundeservice

Her er en liste over 15 konkrete fordele, du kan få fra dag ét ved at outsource kundeservice. Det er fordele der både kan forbedre din kundeservice og bidrage til bedre økonomiske resultater.

Disse fordele er bare et udpluk af, hvad outsourcing af kundeservice kan gøre for din virksomhed. Hvilke fordele, der er mest relevante for dig, afhænger af dit nuværende kundeservice-setup.

15+ konkrete fordele ved at outsource kundeservice

Flere salg

Du vil typisk opleve en stigning i salget, da kunderne foretrækker virksomheder med tilgængelig kundeservice. Det kan føre til brand-ambassadører, der køber mere, oftere og anbefaler din virksomhed til andre.

En bred åbningstid

Med outsourcing får du en bredere åbningstid fra 09:00 til 17:00 i hverdage og mulighed for ekstraordinære åbningstider i højsæsoner som Black Week og jul. Det giver flere kunder mulighed for at få hjælp og vejledning.

Telefon, mail og livechat

Udvid dine kommunikationskanaler med telefon, livechat og mail. Livechat og telefon er særligt effektive til at konvertere tøvende kunder, da kundene får svar med det samme. Mail tager typisk et par timer, hvilket kan resultere i spildte salgsmuligheder.

Et team på 3-6 medarbejdere

Ved at outsource kundeservice får du adgang til et dedikeret team bestående af minimum 3-6 medarbejdere, som vil stå klar til at besvare kundernes henvendelser og løse deres udfordringer. Teamet vil kunne handle hurtigt og effektivt, og deres faglige ekspertise vil bidrage til en høj kvalitet i kundeservicen.

Teamet vil være uddannet til at arbejde med dine interne systemer, så de kan løse henvendelserne fra start til slut, herunder ændringer af ordrer i Shopify, kontakt med fragtfirmaet, eller opfølgning på retursager.

Økonomisk effektiv løsning

Vores prismodel er tilpasset antallet af henvendelser i kundeservice, hvilket sikrer en økonomisk effektiv løsning, der passer til dit budget. Prisen justeres automatisk i takt med antallet af henvendelser, så du aldrig betaler mere end nødvendigt. Kontakt os for en præcis prisberegning.

Branded livechat

Vi tilbyder en livechat, der er designet efter dit brand med farver, der passer til din virksomhed. Vi vejleder dig også i en nem installation uden brug af kodning.

Hurtigt svar til dine kunder

telefon, mail eller livechat. Lang ventetid er en sjældenhed. Vores hurtige svartid er en af de ting, kunderne ofte fremhæver positivt i deres bedømmelser.

Flere positive bedømmelser

God kundeservice fører ofte til, at kunderne går ind på Google My Business, Trustpilot eller sociale medier for at skrive positive anmeldelser med 5-stjerner. Vores kundeservice vil give dig positive anmeldelser, såsom “God kundeservice”, “Vil absolut anbefale” og “Fremragende kundeservice, selv efter en mindre udfordring”

Indsigt i kundehenvendelser

Du får indsigt i, hvorfor dine kunder kontakter dig, ved at vi leverer data om henvendelser efter behov og altid en gang om måneden. Det giver dig en to-do liste over de områder, du kan optimere med størst effekt for at forbedre din kundeservice.

Frigør tid til vækst

Ved at outsource dit kundeservice, kan du eller dit team fokusere på at udvikle din virksomhed i stedet for at bruge tid på at besvare kundespørgsmål. Brug tiden på at forbedre dit produkt, udvide dit sortiment eller nå nye målgrupper.

Din personlige vagthund

Vi holder øje med din kundeservice, hjemmeside og systemer døgnet rundt, så du kan fokusere på andre aspekter af din virksomhed. Hvis vi opdager noget unormalt, giver vi dig straks besked, så du hurtigt kan løse problemet.

Øget troværdighed

Ved at tilbyde professionel kundeservice med en bred åbningstid og mulighed for at kontakte dig via mange kanaler, fremstår din virksomhed større og mere troværdig. Det kan føre til flere salg via den kendte Lemming Effect – når folk ser, at andre vælger din virksomhed, vil flere følge trop.

Du kommer til at se større ud (size matters)​

Du skal ikke bekymre dig om rekruttering

Outsource din kundeservice og du slipper for rekruttering, vagtplaner og sygdom. Lad os tage os af det, så du kan fokusere på andre områder af din virksomhed.

Fremhæv din kundeservice i markedsføringen

Med vores brede åbningstider og fremragende kundeservice, kan du tage det i brug som en del af din markedsføring. Vis det på din hjemmeside, annoncer, kampagner eller på sociale medier for at fremhæve din virksomheds gode service.

Professionelle hilsener

Dine kunder vil blive mødt af professionelle hilsener såsom “Velkommen til” og “Tak for din henvendelse”, når de kontakter kundeservice. Det skaber en positiv og tillidsfuld oplevelse, der understøtter din virksomheds image.

Gratis gennemgang af din kundeservice

Lad os hjælpe dig med at forbedre din kundeservice! Vi tilbyder en gratis, uforpligtende analyse, hvor vi gennemgår din nuværende kundeservice og kommer med forslag til forbedringer, der kan øge kundetilfredsheden med det samme.

Afslutningsvis

Kontakt os i dag, så vi kan undersøge, om et kundeservice samarbejde vil være gavnligt for din virksomhed. Vi ser frem til at høre fra dig.