Konkrete fordele som du vil få fra dag 1 ved at outsource kundeservice

Konkrete fordele som du vil få fra dag 1 ved at outsource kundeservice

Jeg har her samlet en liste over helt konkrete fordele, som du vil få med det samme efter at outsource kundeservice.

Det er fordele som skaber og bidrager til effekter som:

  • Flere salg
  • Flere positive anmeldelser
  • Bedre image af dit brand (virksomhed er kendt for god kundeservice)
  • Mere fart på vækst af din forretning
  • Mere tid til at være “founder / ejer / partner” i stedet for “kundeservicemedarbejder”

Specielt flere salg er en af de helt store årsager til at outsource kundeservice. God kundeservice giver salg, fordi det skaber tillid, og tillid fører til flere køb. Det er faktisk ret simpelt! 😉

Fordelene tager under 10 minutter at få styr på, og det tager 4 uger at etablere et samarbejde.

Skal vi se på fordelene?

Konkrete fordele ved at outsource kundeservice

Flere af dine kunder og besøgende får gavn af din kundeservice

Vi kan levere en bred åbningstid: hverdage 08:00 – 20:00, weekend og helligdage: 10:00 – 16:00, som gør det muligt for flere af dine besøgende at bruge kundeservice til at få hjælp og vejledning inden de er klar til at trykke køb. Det vil dermed øge salget.

Kundeservice på telefon, mail og livechat

Kanaler har forskellige fordele, og dine kunder har forskellige præferencer for hvilke de bedst kan lide. I stedet for at tvinge dem til at bruge en bestemt kanal, så lad dem selv vælge hvad de har lyst til. Så er du allerede et point foran på kundetilfredsheden.

En livechat designet efter dit brand

Vi designer livechatten efter dine farver, fonts og layout, så den passer til din hjemmeside, og hjælper med at implementere den på din hjemmeside.

Flere salg

Vi ser normalt salget stige med det samme, og især også over tid. Det skyldes at folk godt kan lide virksomheder med god kundeservice. Det skaber brand-ambassadører, som køber mere, køber oftere og taler positivt om dit brand til venner, kollegaer og familie.

Dine kunder får hurtigt svar (WOW-oplevelse)

Uanset om det er via telefon, livechat eller e-mail svarer vi kunderne hurtigst muligt, og ofte med det samme. Kun sjældent vil der opstå ventetid. Har du nogensinde prøvet at få svar med det samme, når du sender en mail? Man får det helt: “WOW”.

Flere anmeldelser på grund af god service

God kundeservice får flere til tasterne på Google My Business, Trustpilot og sociale medier på en fed måde. Her vil du høre alt fra “Sindssygt god kundeservice”, “Vil klart anbefale” til “Fremragende kundeservice efter et “lille” bump på vejen”.

Fremragende kundeservice efter et "lille" bump på vejen

Overblik over dine henvendelser

Vi sørger for at samle data på, hvorfor dine kunder kontakter dig. Den data leverer vi efter behov og altid 1 gang om måneden. Det giver dig en to-do liste over, hvilke områder du kan forbedre med størst effekt.

Mere frihed og mere tid

Efter at outsource kundeservice vil du ikke længere skulle bruge tid, energi og fokus på at svare dine kunder hver dag – det gør vi jo! I stedet kan du igen fordybe dig i at udvikle din forretning, og måske holde fri engang imellem. 😉

Din personlige “vagthund”

Vi sidder konstant og monitorerer din hjemmeside og din kundeservice – hvis noget ser underligt ud, ikke virker, eller hvis der er problemer med din hjemmeside, kontakter vi dig med det samme.

Du kommer til at se større ud (size matters)

Et professionelt kundeservice-setup får automatisk din virksomhed til at se større ud. Størrelse tiltrækker kunder via Lemming Effekten, som gamle bananer tiltrækker bananfluer.

Lemming-effekten er en kraftfuld effekt, der hjælper de store virksomheder, og gør det svært at være lille.

Du slipper for at rekruttere kundeservice-medarbejdere

Rekruttering, vagtplaner og sygdom – det hører altsammen med til at have kundeservice-medarbejdere ansat på fuldtid eller deltid. Det slipper du for at bruge tid på ved at outsource kundeservice.

Kundeservice i din markedsføring

Med dit markeds bedste åbningstider og kundeservice vil du med stor gevinst kunne vise det frem på din hjemmeside, din digitale markedsføring og på sociale medier for at øge dit salg.

Automatiske velkomstbeskeder

Både når kunderne ringer eller skriver til dig, vil de blive mødt at automatiske hilsener som “velkommen til” og “tak for din henvendelse”, der bekræfter kunden i, at en kundeservice-medarbejder er på vej. Det føles rart og skaber tillid!

Priser hvor alle kan være med

Prisen for god kundeservice er måske mindre, end du tror. Så længe du omsætter for mindst 5000 kr. om dagen, har vi en prismodel, som er attraktiv for dig.

Gratis gennengang af din nuværende kundeservice

Ved ethvert samarbejde starter vi altid med at lave en gratis analyse at dit setup, hvor vi kommer med konkrete anbefalinger til, hvor du kan lave justeringer, der vil øge dit salg fra dag 1.

De sidste ord for nu

Jeg håber nogle af ovenstående fordele kan gøre en forskel for dig og din forretning. Det eneste du skal gøre for at “høste” dem er at tage kontakt til mig via dette link. Så kontakter jeg dig med henblik på at lave din første kundeservice-analyse.

I analysen kommer jeg blandt andet med konkrete forslag til hvordan du kan, med nogle små justeringer, få meget mere ud af kundeservice.

Rigtig god dag!

Sylvester Sylvester, CMO, AD Client

Med venlig hilsen

Sylvester Hoelgaard | CMO, AD Client