Priser, der skalerer med din succes

Vores unikke 3-trins prismodel tilpasser sig automatisk din webshops aktivitet, så du får mest muligt ud af din vækst. Tjek vores konkurrencedygtige priser herunder og kontakt os for et skræddersyet tilbud, der passer perfekt til dine behov.

Vores priser

Fleksibel prisstruktur tilpasset din webshop

Hos os får du en enkel, gennemskuelig og fleksibel prisstruktur, der omfatter 3 komponenter. Vi forstår, at webshops oplever svingende aktivitet, så vores priser justeres automatisk efter dit aktivitetsniveau. På den måde betaler du aldrig for meget. Vores mål er at tilbyde effektiv og omkostningsvenlig kundeservice, der fremmer din virksomheds vækst.

Henvendelse

45 kr. – 30 kr. pr. henvendelse

Vores henvendelsespris følger en trappemodel, der giver dig stordriftsfordele, når antallet af henvendelser stiger.

Abonnement

5.000 kr. pr. måned

Abonnementet inkluderer rapportering, ledelse, daglig optimering og rådgivning om yderligere forbedringsmuligheder for din kundeservice.

Implementering

7.500 kr. engangsbetaling

Dette dækker teknisk opsætning, medarbejdertræning, tildeling af telefonnummer, automatiske svarbeskeder, chat-branding og meget mere for en problemfri opstart.

Pris baseret på åbningstid

Standard åbningstid

Vores mest populære løsning, med åbningstider fra 9-17 på hverdage. Denne løsning opfylder de flestes behov og starter fra 40 kr. pr. henvendelse, med mulighed for at komme helt ned på 30 kr. takket være stordriftsfordele.

Udvidet åbningstid

Fra 8-20 på hverdage, samt 10-16 i weekenden og 10-15 på helligdage. Perfekt til dig, der ønsker at optimere din kundeservice. Priserne starter fra 45 kr. pr. henvendelse og går ned til 35 kr. med stordriftsfordele.

Invester i vækst

Invester i professionel kundeservice for øget kundetilfredshed og vækst. Vi har oplevet en toplinjeforøgelse på 5-20% i tidligere cases. Selvom kundeservice kan virke som en stor investering, fører det til højere omsætning og bedre økonomiske resultater i sidste ende.

Hvad får du for pengene?

Professionelt kundeservice-setup

Få adgang til et effektivt og brugervenligt system, designet til at imødekomme dine kunders behov.

Styrk loyalitet og vækst

Med vores professionelle kundeservice øger du både kundeloyalitet og vækst i din virksomhed.

Spar på omkostningerne

Vores løsning er ofte mere omkostningseffektiv end at ansætte interne medarbejdere til kundeservice.

Fleksibilitet efter behov

Vælg åbningstider, der passer til dig, og vi justerer bemandingen, når antallet af henvendelser stiger.

Ekspertise til rådighed

Vores erfarne medarbejdere står klar til at hjælpe dine kunder med deres spørgsmål og udfordringer.

Effektiv kommunikation

Vi sikrer en hurtig og effektiv kommunikation med dine kunder, takket være vores optimerede setup.

Eksempel på beregning af kundeservice omkostninger

Udgangspunktet

Din virksomhed har en månedlig omsætning på 700.000 kr., baseret på 2.000 ordrer med en gennemsnitlig ordreværdi på 350 kr.

Omkostning uden stordriftsfordele

Antagelse: 20% af ordrerne resulterer i henvendelser. Med en pris på 40 kr. pr. henvendelse og 5.000 kr i abonnement, vil det koste 21.000 kr.

Omkostning med stordriftsfordele

Ved at udnytte stordriftsfordele og en pris på 30 kr. pr. henvendelse samt 5.000 kr i abonnement, kan omkostningerne reduceres til 17.000 kr.

Virksomhedens størrelse i eksemplet er kun vejledende. Outsourcing af kundeservice kan allerede være relevant, når du har en omsætning på over 100.000 kr. om måneden.

Gratis vurdering af din virksomheds potentiale

Vil du vide, om et samarbejde med os kan styrke din virksomhed? Kontakt os i dag, og lad os sammen evaluere dine muligheder. Vi analyserer dit nuværende kundeservice-setup og andre relevante faktorer, og skræddersyr en løsning tilpasset dine behov – helt uforpligtende.

Du kan roligt overlade din kundeservice til os

Christian Roland fra Comforth.dk

“Før mit samarbejde med AD Client brugte jeg flere timer om dagen på kundeservice, og jeg var nødt til hele tiden at holde et vågent øje med mine indbakker. Det betød, at en stor del af min tid gik med drift i stedet for vækst.

Nu bruger jeg 5 minutter om dagen, hvis en medarbejder fra AD Client har et spørgsmål til en henvendelse, og jeg kan fokusere 100% på at skabe vækst for Comforth.dk.”

Christian Roland, stifter og direktør af Comforth.dk

Udtalelse fra Movia

“Movia har samarbejdet med AD Client siden 2015. Både Rejsekortkald og Flexkald håndterer AD Client effektivt og med meget høj kundetilfredshed. Vi oplever AD Client som en stærk og fleksibel samarbejdspartner, som varetager kundecenteropgaven flot med dedikerede og serviceorienterede medarbejdere. I ekstraordinære situationer, som der altid kan opstå, træder AD Client yderligere altid til for at hjælpe med at løse opgaven.”

Kim Gjedsted, kommerciel chef, Movia

Udtalelse fra Dagrofa

”Hos AD Client oplever vi en professionel og samtidig åben dialog omkring løsningen af opgaven med mange værdifulde input fra ‘fronten’, som styrker og forbedrer vores kundeoplevelse.

Vi er aldrig i tvivl om at AD Clients medarbejdere brænder for at yde en excellent service til vores kunder, så de oplever det samme høje niveau af kundeservice, som vi tilstræber i vores butikker.”

Rasmus Andreasen, digital marketingchef, Dagrofa