Alternativet til et dyrt rekrutteringsbureau er at outsource hele eller dele af jeres kundeservice. I slipper for endeløse rekrutteringsrunder og for regningen.
Sylvester Hoelgaard
Sylvester Hoelgaard
Undgå et dyrt rekrutteringsbureau ved at outsource kundeservice

Undgå et dyrt rekrutteringsbureau ved at outsource kundeservice

Afsnit

Rekruttering er ressourcekrævende, og kundeservice er kendt for at have høj udskiftning. Væsentlig tid bliver brugt på jobopslag, ansøgninger, jobsamtaler og efterfølgende uddannelse. Men der er et alternativ til de endeløse ansættelser.

Slip for rekrutteringsbureau ved at outsource jeres kundeservice

Hvordan undgår I det?

I kan undgå et rekrutteringsbureau helt ved at outsource kundeservice. Med ét samarbejde har I et fuldt hold klar til at tage sig godt af jeres kunder, og vi sørger for alt hvad der hedder rekruttering både i starten og løbende.

Det sparer jer for at bruge tid og kræfter på rekrutteringsprocessen. Et rekrutteringsbureau kan hjælpe med opgaven, men det er ofte en dyr affære, og I skal stadig selv tage stilling til ansøgerne undervejs.

Hvordan uddanner vi i jeres produkter og services?

Første hold vil blive uddannet af jer, præcis ligesom I ville have gjort det med en intern ansættelse. Derefter bliver det meget nemt for jer… Vi kører løbende uddannelse efter train-the-trainer metoden.

Train-the-trainer betyder, at I får en af vores mest erfarne medarbejdere tilknyttet som fagspecialist. Fagspecialisten vil dygtiggøre sig i jeres produkter og services og blive ekspert i alle processer.

Ekspertrollen gør det muligt at uddanne nye medarbejdere, og derfor vil fagspecialisten have ansvaret for, at nye medarbejdere bliver klædt på til at levere de rigtige løsninger for jeres kunder og i overenstemmelse med jeres processer.

Løbende rekruttering og uddannelse er uden omkostninger for jer, både i kroner og tidsmæssigt. What’s not to like?

Én ansættelse, ét fuldt hold i kundeservice

Anciennitet og erfaring

Kundeservice har ry for at være overbefolket med unge mennesker og med høj udskiftning, hvilket i teorien gør det svært at have dygtige folk siddende. Det er ikke et billede, vi kan kende i vores kundeservice.

I skrivende stund har vores medarbejdere i gennemsnit 3,8 års anciennitet. Høj anciennitet betyder mange års erfaring med kundeservice og kommunikation – og det vil vise sig i kundetilfredsheden. Derudover er vores gennemsnitsalder på 32 år, hvilket er en fordel, når vi skal levere kundeservice til både unge og ældre mennesker.

Kort sagt

Alternativet til rekrutteringsbesvær og omkostninger er at outsource kundeservice. Vi sørger for både rekruttering og uddannelse, både i starten og løbende.

Og det er ikke det hele. Udover at frigive ressourcer forbundet med rekruttering og uddannelse, vil I heller ikke længere skulle bekymre jer om at drive jeres kundeservice. Fuldstændig ro i maven! Klar til at stoppe rekrutteringvandvidet?

Del artiklen

Del på linkedin
Del på facebook

Læs også

Tilmeld dig og få en mail næste gang vi udgiver en ny artikel om kundeservice