Vil du gerne have glade kunder uden at betale ekstra? Med AD Client får du en effektiv kundeservice der driver de gode kundeoplevelser.
Sylvester Hoelgaard
Sylvester Hoelgaard

Du får glade kunder og sparer penge samtidig

Vi øger din kundetilfredshed, og driver samtidig en effektiv kundeservice, hvor du får en bedre CPC (Cost Per Contact).

Du ønsker den bedste service til alle dine kunder, det forstår jeg fuldt ud. Men det skal gøres smart, så det stadig kan betale sig på bundlinjen.

“Men Sylvester, er det ikke selvmodsigende at spare penge samtidigt med, at servicen bliver bedre?”

Nej, og lad mig forklare.

CPC indeholder alle de udgifter, der bruges til at drive en kundeservice.

Det er blandt andet tiden på samtale, tiden på efterbehandling, udgifter til løn, provision, bonus, licenser, træning, sygdom, rekruttering, ledere, husleje og inventar.

Flere af disse parametre har ingen indflydelse på kundetilfredsheden, og andre kan optimeres, så servicen bliver bedre, uden det koster ekstra.

Forestil dig rattet i en Formel 1 racer

Som du kan se, er der mange forskellige indstillinger og knapper at justere på. Hvis holdet finder den rigtige kombination, kan de presse 10% ekstra kraft ud af motoren og vinde løbet — selvom det er den samme motor! Vi justerer på indstillingerne, så der kommer ekstra kraft ud i din kundeservice. Hvis vi skal skrue på motoren i din kundeservice, så tøv ikke med at tage fat i os.

Del artiklen

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Klar til at optimere på kundeservice?

Vi deler hver måned ud af vores bedste strategiske og praktiske tips og tricks til god og effektiv kundeservice i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrevet og tag genvejen til en effektiv kundeservice