Sagsbehandling

Sagsbehandling tager din kundeservice til næste niveau og gør det muligt at designe mere avancerede og effektive processer.

Sagsbehandling gør din kundeservice mere effektiv

Sagsbehandling reducerer din behandlingstid ved at ligge de tunge og tidskrævende processer til en ekspert, som kan behandle henvendelserne meget hurtigere. En medarbejder kan ikke konkurrere på effektivitet med en, der har løst lige præcis disse henvendelser mange flere gange.

Nogle problemer kan ikke løses med det samme

1) Udfordringen skal undersøges nærmere

2) Kunden mangler at sende noget, før henvendelsen kan afsluttes, eksempelvis en betaling eller et produkt

3) Det er svært og tidskrævende at løse henvendelsen, og det er mere effektivt at lade en ekspert løse den

Sagsbehandling gør mere avancerede processer mulige, så alle henvendelser kan løses. Og selvom sagen skal sendes videre, får kunden følelsen af, at problemet bliver løst første gang.

Sådan leverer du gode kundeoplevelser med sagsbehandling

Selvom sagsbehandling foregår i baggrunden, så skal du designe den, så den leverer gode kundeoplevelser. To ting er særligt vigtige at undgå:

1) Lang ventetid før sagen løses

2) Manglende kommunikation til kunden

Hvis du har lang ventetid, vil kunden kontakte din kundeservice igen og igen og rykke for en løsning. Du får ikke bare en irriteret kunde, men også flere henvendelser, som kunne have været undgået!

Der vil være situationer, hvor sagen ikke kan løses, fordi der mangler oplysninger, eller også mangler kunden at gøre noget. Det går ikke at vente på denne information, her er proaktiv kommunikation nøglen. Tag fat i kunden og få klaret problemet, og du vil vælte dig i glade kunder.