Telefonpasning og meget mere

God kundeservice på alle kanaler

meget mere end telefonpasning

Løsninger

Kundeservice på alle kanaler
AD Client leverer kundeservice til private og offentlige virksomheder i hele Skandinavien på alle kanaler, herunder telefon, mail, chat, backoffice og sociale medier som Facebook og Trustpilot.
 
Vi er relevante for virksomheder med privat- eller erhvervskunder, der enten permanent, eller i en periode, har et dagligt behov for kundeservice.
Vores kompetencer er især tilpasset webshops, abonnementservices, energiselskaber, transportsektoren, detail, teleselskaber, forsikringsselskaber, banker, den offentlige sektor og sundhedssektoren.
 
Nedenfor kan du læse mere om de forskellige løsninger vi tilbyder.

Kundeservice

Med fokus på kundeoplevelsen

Kundeservice i dag stiller stadig større krav til virksomhedernes systemer og medarbejdere. Det skyldes dels den teknologiske udvikling, dels at virksomhedernes kunder har en forventning om at kunne komme i kontakt med virksomheden, når behovet for hjælp, vejledning eller svar opstår.

Kombineret med det faktum, at nye kontaktkanaler som f.eks. chat og sociale medier vinder stadig større indpas, giver det mange virksomheder en udfordring som nok kan løses, men som ofte er forbundet med store investeringer.

Her kan AD Client hjælpe. Vi er specialister i at håndtere kundeservice for både større og mindre virksomheder på tværs af brancher, sprog og kanaler, og vores løsninger leveres altid med fokus på at sikre den bedste kundeoplevelse. Og såfremt BackOffice er en integreret del af virksomhedens kundeservice, er det kun en fordel. Det er nemlig også en integreret del af vores løsning.

Så uanset om din virksomhed har brug for flere hænder, øget tilgængelighed, et løft i kvaliteten eller blot ønsker aflastning af dit interne kundecenter, er vi klar til at hjælpe.

Vi har fokus på kundeoplevelsen
Kundeservice på alle kontaktkanaler
AD Client kan håndtere kundeservice for virksomheder i alle størrelser
Kundeservice support til blandt andet fejlsøgning
Vi har mange års erfaring med at drifte supportfunktioner
Professionel samarbejdspartner til at varetage hele eller dele af jeres supportfunktion

Support

For slutbrugere og for professionelle

Mange virksomheder, specielt inden for IT, Tele, Handel & Industri, oplever et øget behov fra deres kunder om adgang til support.

Ofte handler det om hjælp i forbindelse med konfiguration og/eller ibrugtagning af et produkt, men kan også være vejledning omkring brug af e-shops, fejlsøgning på produkter eller spørgsmål i relation til køb, tilgængelighed og kompatibilitet. Og afhængig af virksomhedens profil, kan kunderne være enten slutbrugere eller professionelle – eller begge dele. 

Kombineret med kravet om konstant at holde sig ajour med de nyeste produkter, trends og tekniske muligheder, kan det være både omkostningstungt og krævende for mange virksomheder konstant at fastholde og udvikle sin support i takt med kundernes forventninger.

I AD Client har vores ledere mange års erfaring med at designe, implementere og drifte supportfunktioner for virksomheder i hele Skandinavien, og vores fleksible og skalérbare systemer gør det muligt for os at skræddersy stort set enhver løsning til netop jeres behov. Så har I brug for en professionel samarbejdspartner til at varetage hele, eller dele af, jeres eksisterende supportfunktion, så ring til os og lad os sammen se på hvordan vi kan hjælpe netop jeres virksomhed.

Offentlige kunder

Stat, Region eller Kommune

Kan en Kommune outsource sin Borgerservice til en ekstern partner? Kan en Styrelse eller et Regionalt selskab outsource sin Kundeservice? Spørger du AD Client, er svaret indlysende. Naturligvis kan man det. Der er nemlig mange paralleller mellem en borgernær servicefunktion og en kundeservice i en privat virksomhed.

Det handler i begge tilfælde om at give borgerne, eller kunderne, den bedste kundeoplevelse i form af enkelhed, tilgængelighed og fleksibilitet. Og præcis som det er tilfældet for en privat virksomhed, handler beslutningen om at overlade servicering af borgerne til en ekstern partner, om tillid.

Mange offentlige virksomheder bliver i dag mødt med krav om budgetbesparelser. Disse kan ofte være svære at realisere i praksis når man samtidig mødes med krav fra Borgerne om et øget serviceniveau. Og det er netop i midten af dette modsætningsforhold at du finder AD Client.

Vi har defineret hele den Offentlige Sektor som et strategisk fokusområde, og uanset om du repræsenterer Stat, Region eller Kommune har vi mulighed for at skræddersy en intelligent kontaktcenter løsning der giver både borgerne og din enhed den ønskede værdi.

Så står din offentlige virksomhed i en situation hvor service, kvalitet og budget skal gå op i en højere enhed, så kontakt os for en nærmere snak omkring netop jeres muligheder.

Vi har meget erfaring med det offentlige
Borgerne skal have den bedste kundeoplevelse
Den offentlige sektor er et strategisk fokusområde for AD Client