Dine kunder vil have chat​

En tredjedel af dine kunder ønsker at chatte med kundeservice. Hvis du har en målgruppe, der primært består af det yngre segment, vil det være endnu flere!

Kundeservice på chat

En tredjedel af dine kunder vil have chat

Efterspørgslen for at chatte med din kundeservice er eksploderet de seneste år. I en undersøgelse vi lavede i 2020, hvor vi spurgte mere end 500 danskere til deres foretrukne kontaktmetode, svarede 33,4%, at de foretrak chat på virksomhedens hjemmeside!

Og det er måske ikke så overraskende. Med chat får kunden både svar med det samme, og de kan få svar imens de surfer din hjemmeside uden at skulle afbryde deres informationssøgning. Uden denne direkte kontakt, risikerer du at kunden hopper tilbage på Google og søger videre, og rammer din konkurrents butik.

Chat er vigtig for (næsten) alle aldersgrupper
Chatten giver også mulighed for at bruge en chatbot

Skal du vælge en chatbot?

Chatten giver også mulighed for at bruge en chatbot. Altså en robot eller søgemaskine, der analyserer kundes spørgsmål, og prøver at finde svaret, enten på hjemmesiden eller via en FAQ.

I nogle sammenhæng kan det give rigtig god mening, at der ikke skal en medarbejder til at svare på de oftest stillede spørgsmål.

Gjort rigtigt, kan det være en fordel for både kunde og virksomhed.

Hvorfor er chat en god kundeoplevelse?

Gode kundeoplevelser handler om at gøre det nemt at være kunde, og med chat gør du det nemmere at kontakte din virksomhed. De kan hurtigt og nemt få svar på deres spørgsmål, mens de surfer din hjemmeside, og hvis de ikke føler for at ringe, så behøver de ikke vente på, at du svarer på deres mail.

Gode kundeoplevelser med Chat