God service på mail

Mail er det andet mest populære medie til kundeservice, og hvis det håndteres rigtigt, kan det skabe en wow-oplevelse og differentiere din kundeservice.

E-mail kontakt til kundeservice

Tilfredshedsligningen er nøglen

oplevelse – forventning = tilfredshed

Tilfredshedsligningen fortæller at oplevelse og forventning hænger sammen, når det kommer til dine kunders tilfredshed. Eksempelvis: En kunde forventer et svar på mail inden for 24 timer, men modtager svar efter 48 timer. Hvad siger tilfredshedsligningen? Hun bliver utilfreds.

Nøglen til wow-oplevelser på mail er altså at levere en svartid under kundens forventning. Med os leverer du en svartid som er hurtigere end forventet og skaber tilfredse kunder.

Tilfredshedsligingen

Kunde: Jeg har i dag efter længere ventetid modtaget min pakke fra jer og har desværre modtaget det forkerte produkt. Jeg har bestilt modellen i sort, men modtaget modellen i beige.

Jeg har været inde på jeres hjemmeside for at købe et returlabel, men det koster 115 kr. Det gider jeg selvfølgelig ikke betale, kan I hjælpe?

AD Client: Du skal naturligvis ikke betale for returneringen, og jeg har vedhæftet et returlabel i denne mail. Den skal du blot printe og klistre på pakken, og så sørger vi for at refundere beløbet.

Hvis du vil give os en chance mere, så er du velkommen til at bestille modellen igen og sende mig ordrenummeret, så skal jeg personligt sikre mig, at den rigtige model bliver sendt.

Kunde: Tusind tak for hurtigt svar og verdensklasse kundeservice. Jeg printer selv returlabel, får sendt dem retur og bestilt et par nye. Jeg har forelsket mig i en anden model, og den findes kun i én farve, så tænker alt er godt.
E-mail er den 2. mest populære kontaktform

Én henvendelser bliver til to, hvis du er for langsom

En hårfin balance

Når lokummet brænder, så er det ofte mails der bliver nedprioriteret, da fleste kunder ikke forventer svar med det samme. Hvis svartiden bliver for lang, veksler du hurtigt dine mails til opkald, og på den måde bliver én henvendelse til flere, og det er både dårlig service og ineffektivt.

Du får mere effektivitet for pengene med mails

Kundeservice veksler mellem rigtig travlt og ledig tid, da der kan være stor forskel på, hvornår dine kunder har brug for hjælp. Hvis du også bruger os til at behandle dine mails, kan vi klare indbakkerne, når der er ledig tid i driften. Det gør os mere effektive til gavn for dig og dine kunder.

Mere effektivitet