Sagsbehandling

Sagsbehandling tager jeres kundeservice til næste niveau og gør det muligt at designe mere avancerede og effektive processer.

Sagsbehandling med AD Client

Sagsbehandling gør din kundeservice mere effektiv

Sagsbehandling reducerer jeres behandlingstid ved at lægge de tunge og tidskrævende processer til en ekspert, som kan behandle henvendelserne meget hurtigere. En medarbejder kan ikke konkurrere på effektivitet med en, der har løst lige præcis disse henvendelser mange flere gange.

Sagsbehandling i kundeservice

Nogle problemer kan ikke løses med det samme

Sagsbehandling gør mere avancerede processer mulige, så alle henvendelser kan løses. Og selvom sagen skal sendes videre, får kunden følelsen af, at problemet bliver løst første gang.

Nogle årsager til at sagen ikke kan løses første gang kan være:

1. Udfordringen skal undersøges nærmere

2. Kunden mangler at sende noget, før henvendelsen kan afsluttes, eksempelvis en betaling eller et produkt

3. Det er svært og tidskrævende at løse henvendelsen, og det er mere effektivt at lade en ekspert løse den

Sådan leverer du gode kundeoplevelser med sagsbehandling

Selvom sagsbehandling foregår i baggrunden, så skal du designe den, så den leverer gode kundeoplevelser. To ting er særligt vigtige at undgå:

1. Lang ventetid før sagen løses

2. Manglende kommunikation til kunden

Hvis I har lang ventetid, vil kunden kontakte jeres kundeservice igen og igen og rykke for en løsning. Du får ikke bare en irriteret kunde, men også flere henvendelser, som kunne have været undgået!

Der vil være situationer, hvor sagen ikke kan løses, fordi der mangler oplysninger, eller også mangler kunden at gøre noget. Det går ikke at vente på denne information, her er proaktiv kommunikation nøglen. Tag fat i kunden og få klaret problemet, og I vil vælte jer i glade kunder.

Gode kundeoplevelser med sagsbehandling