Kundeservice på telefon

Telefonen er stadig den mest populære kontaktmetode, når din kunde kontakter kundeservice. For at sikre dine kunder den bedste oplevelse, fokuserer vi på disse 3 nøgler.

Kundeservice på telefon med AD Client

Telefon er den mest populære kontaktmetode

Der er stadig intet der slår den gode gamle opringning til kundeservice. Vi spurgte +500 danskere om deres foretrukne kontaktmetoder, hvortil hele 64,1% svarede “telefon”.

Derfor er telefonisk service også normalt standard i enhver kundeservice. Der skal være en meget god grund til at vælge det fra, eksempelvis hvis dine kunder er en speciel nichegruppe, hvor du ved de ikke foretrækker telefon.

64,1% ønsker kundeservice på telefon
De bedste kundeoplevelser​

Du får fokus på 3 nøgler med os

Som skaber de bedste kundeoplevelser

Din kunde har fået en god oplevelse, når 3 ting er opfyldt:

1) Problemet løses hurtigt

2) Problemet løses første gang

3) Venlig og imødekommende behandling

Nøglerne er målbare og måles blandt andet med AHT og genkaldsprocent. Venlighed måles med en frivillig tilfredshedsmåling efter hver kontakt. Med os får du en målbar høj performance på AHT, lav genkaldsprocent og høj kundetilfredshed. På den måde er vi helt sikre på, at vi leverer de bedste kundeoplevelser til dine kunder.

Hvor meget ventetid er OK?

Et af de helt store spørgsmål er: Hvor meget ventetid skal mine kunder i gennemsnit opleve?

En rimelig ventetid er vigtig, men det er ikke afgørende for en god service. Kun 22,1% mener at dårlig service er forbundet med ventetid. Vi kan ikke fortælle dig, hvor meget ventetid er rimeligt. En kortere ventetid betyder, at der skal være flere medarbejdere til rådighed og påvirker prisen.

Når du indhenter et tilbud hos os, behøver du ikke i første omgang at tage stilling til, hvor meget ventetid du mener er OK for dine kunder. Vi sørger nemlig for at stille nogle scenarier op, hvor du kan se prisen som en funktion af ventetiden.

En rimelig ventetid er vigtig