Hvilke greb vil du bruge til de gode kundeoplevelser?​

Som kundeservice har du et fast antal greb i værktøjskassen, som kan bruges til at levere de gode kundeoplevelser. Hvilke greb der giver mening at kombinere afhænger af dit mål, din målgruppe og din situation.

Værktøjskassen

har hvad du skal bruge til god kundeservice

Din værktøjskasse

Alt hvad du skal bruge

Telefon

Telefon er stadig den mest populære kontaktmetode

Mail

Gode kundeoplevelser på mail er vigtige

Chat

1 ud af 3 foretrækker at chatte

Trustpilot

Din virksomheds udstillingsvindue

Facebook

Facebook er det mest populære sociale medie

Sagsbehandling

Maskinen bag den gode service

Fastholdelse

Konverter sure kunder til glade kunder

Indsigter

Indsigter til at optimere hele kunderejsen

Din virksomhed er unik

Der er ingen virksomheder ligesom din, og derfor skræddersyr vi vores løsninger. Fællesnævneren er at dine kunder får de bedste kundeoplevelser, så I ikke mister dem til konkurrenterne, men i stedet skaber loyalitet og mersalg.

Du kan alt hvad du har brug for på. Det eneste du skal overveje er hvordan du bedst muligt bruger værktøjskassen, så den rammer din målgruppe og matcher dine mål. Har du eksempelvis en webshop, er det sandsynligvis en god idé at yde kundeservice på Trustpilot.

Du får en kundeservice med fokus på kundeoplevelser

Der er masser af eksempler på dårlig omtale af virksomheders kundeservice på internettet. Det er selvfølgelig ikke fordi nogle bevidst vælger at levere dårlig kundeservice, men måske mangler de kompetence, interesse, eller har et andet fokus end de gode kundeoplevelser.

Pointen er, at der er mange måder at drive kundeservice på, uanset ‘værktøj’ for at blive i den analogi. Vores måde er med et altoverskyggende fokus på den gode og nærværende kundeoplevelse.