Bliv klogere på outsourcing af kundeservice

Vi ved, at kundeservice er en kritisk del af en ecommerce virksomheds succes, og vi vil gerne hjælpe dig med at få det mest muligt ud af din kundeservice. Gennem denne side kan du blive klogere på outsourcing af kundeservice og lære om de mange fordele, det kan bringe til din virksomhed.

Viden om kundeservice​

Eksperter i outsourcing af kundeservice

Er du på udkig efter en måde at optimere din virksomheds kundeservice? Vi har samlet en række artikler og blogs om emnet outsourcing af kundeservice. Bliv klogere på de fordele, der følger med, og få praktiske tips og tricks til en sucessfuld implementering.

Lær at optimere din kundeservice med video-tips

Opdag de bedste måder at forbedre din kundeservice på med vores fokuserede video-tutorials.

Kundeservice inspiration

Få nyttige tips, tricks og information om kundeservice i vores blog.

9 konkrete tips til enestående kundeservice

Er du på udkig efter tips til at levere bedre kundeservice? Så er du kommet til det rigtige sted! Vi har gennemført en undersøgelse blandt over 500 forbrugere i 2020 for at afdække, hvad de mener er vigtigt i en god kundeservice-oplevelse.

Læs mere →

Brug SMS gateway til at optimere din kundeservice

SMS gateway er en softwareløsning, der bruges til at sende SMS-beskeder til dine kunder. Den kan bruges til alt lige fra ordrestatus og marketing til tilfredshedsmålinger, og den kan nemt kobles til dine systemer og konfigureres til at sende automatiske beskeder i bestemte situationer.

Læs mere →