Case Comforth Scandinavia

Branche: Online salg af wellnessprodukter

Udfordring

Christian Roland, ejeren af Comforth Scandinavia, ønskede ikke selv at opbygge en kundeserviceafdeling. Hans mål var at sikre, at hans brand blev anerkendt for god kundeservice uden at skulle håndtere dette internt.

Løsning

AD Client trådte ind for at håndtere Comforth Scandinavias kundeservicebehov. I løbet af to år hjalp denne indsats med at vokse shoppen fra 1 million i årlig omsætning til over 20 millioner. Comforth udvidede til nye markeder med dedikerede websites og kundeservice på lokale sprog, inklusive lokale telefonnumre for hvert marked. Vores samarbejde sikrede, at Comforth var tilgængelig på flere platforme – livechat, telefon, e-mail, sociale medier og Trustpilot – hver dag, hele året.

Resultater

Forandringen var markant: Comforth gik fra en beskeden webshop til en stor onlineforretning med et professionelt kundeservicesetup. Denne ændring skabte øget tillid hos kunderne og spillede en nøglerolle i at tage forretningen til det næste niveau.

Kundeudtalelse

"AD Client har hjulpet min webshop rigtig meget. Det er en af årsagerne til, at det går så godt. Kunderne ved, at der er super god kundeservice, og derfor kommer de tilbage, og det øger loyaliteten og kundetilfredsheden."

– Christian Roland, Founder

Konklusion

Samarbejdet mellem Comforth Scandinavia og AD Client illustrerer, hvordan strategisk outsourcing af kundeservice kan føre til betydelig vækst og forbedret kundetilfredshed. Ved at fokusere på kernekompetencerne og overlade kundeservice til eksperter, har Comforth kunnet skalere sin forretning effektivt.