Telefonisk kundeservice

AD Client tilbyder telefonisk kundeservice specifikt designet til webshops. Vi sørger for, at dine kunder altid kan få hjælp – lige når de har brug for det mest.

En åbningstid, der giver værdi for webshops

Vores service er tilgængelig fra kl. 08:00-20:00 på hverdage og 10:00-16:00 i weekenden, samt 10:00-15:00 på helligdage. Denne udvidede åbningstid er afgørende, fordi vi ved, at mange kunder foretrækker at handle online uden for deres arbejdstid eller i weekenden. Ved at tilbyde support i disse nøgleperioder øger vi chancen for, at et salg bliver gennemført.

Fokus på fremtiden

For at sikre en effektiv håndtering af opkald anvender vi et system kaldet Zendesk. Det er blandt verdens bedste kundeservicesystemer, langt fremme teknologisk og med hensyn til AI. Det understøtter vores team i at arbejde effektivt, og vi logger blandt andet hvert opkald med kategori og opsummering. Det giver dig værdifulde indsigter, som du kan bruge til at udvikle din forretning ud fra dine kunders feedback og henvendelser.

Samarbejde og tilpasning

Vi udvikler et videnscenter om din forretning i løbet af implementeringsperioden i et system, der hedder Notion. På den måde er vi fuldt forberedte på at imødekomme dine kunders behov og spørgsmål fra dag ét. Skulle der dukke uventede spørgsmål op, sørger vi for at få fat i de nødvendige svar og opdatere vores videnbase, så vi hele tiden lærer og forbedrer os. Efter kort tid vil vi kunne løse 99% af henvendelserne på egen hånd uden din indblanding.

Teknologi og AI

Vi er i gang med at integrere avancerede AI-løsninger for at være på forkant med teknologiske fremskridt og forbedre vores service yderligere. Dette er et område under udvikling, og vi er begejstrede for de muligheder, det bringer for både os og vores kunder. At være med i kapløbet om AI betyder, at vi løbende vil tilbyde nye og forbedrede måder at håndtere dine kunders henvendelser på, hvilket kan øge kundetilfredsheden, gøre os mere effektive og bidrage til mere intelligente indsigter, som du kan bruge i din forretningsudvikling.

Telefonnummer inkluderet

I vores løsning er nye telefonnumre inkluderet. Vi kan tilbyde telefonnumre i flere lande. Selvom vi primært svarer på dansk og engelsk, arbejder vi på at udvide denne service til at omfatte flere sprog, hvilket giver mulighed for at svare flere kunder på lokalsprog i takt med, at du skalerer til flere markeder.

Ved at tilbyde en tilgængelig, effektiv og fleksibel telefonisk kundeservice hjælper AD Client dig med at fokusere på din forretning, mens vi tager os af dine kunder. Kontakt os for mere information eller for at aftale en demo af, hvad vi kan tilbyde.