Skriftlig kundeservice

AD Client leverer skriftlig kundeservice specielt designet til webshops. Vi har mulighed for at svare på henvendelser på tværs af e-mail, livechat, anmeldelser som f.eks. Trustpilot, samt kommentarer på sociale medier og annoncer. På den måde sikrer vi, at din webshop kan tilbyde kunderne support, når de har mest brug for det, selv uden for traditionelle åbningstider.

Hurtige svar øger salget

Vores åbningstider er blandt branchens bedste, hvilket er afgørende for at fange kunder, der shopper om aftenen, i weekenden eller på helligdage. Ved at være tilgængelige fra 08:00 til 20:00 på hverdage, 10:00-16:00 i weekenden og 10:00-15:00 på helligdage, sikrer vi, at dine kunder kan få hjælp præcis, når det er nødvendigt - hvilket kan være nøglen til at konvertere et potentielt salg.

Effektiv håndtering med Zendesk

For at styre henvendelserne bruger vi verdens bedste kundeservicesoftware, Zendesk. Zendesk er kendt for sine mange integrationer, blandt andet med Shopify, og understøtter alle kommunikationskanaler i et samlet system. Det gør det muligt at levere en sammenhængende kundeoplevelse på tværs af kanaler og giver dig kundeindsigter på tværs. Derudover er Zendesk på forkant med AI-teknologi, hvilket vil tilbyde fordele for din webshop på længere sigt, selvom disse muligheder stadig er under udvikling.

Processer med Notion

For at sikre konsekvent kvalitet i vores service, bruger vi Notion til at dokumentere dine processer. Notion er et værktøj, der gør det muligt for os at oprette en klar oversigt over, hvordan vi håndterer hver type henvendelse. Hvis vi støder på noget, vi ikke kender svaret på, kontakter vi dig for at finde løsningen. Det sikrer, at vi konstant lærer og forbedrer os. Efter kort tid vil vi være i stand til at håndtere 99% af alle henvendelser uden din indblanding.

En sammenhængende kundeoplevelse

Vores skriftlige kundeservice kan fungere både individuelt for hver kanal og samlet, men kan også være en integreret del af en samlet servicepakke, som også kan omfatte telefonisk support, dynamisk hjælpecenter og chatbot. Denne tilgang sikrer en sammenhængende og helstøbt kundeoplevelse, uanset hvordan kunderne vælger at kontakte din virksomhed.

AD Client er dedikeret til at understøtte din webshop med effektiv og tilgængelig kundeservice. For yderligere information eller for at se en demo af vores service, er du velkommen til at kontakte os.