Case Dagrofa

Branche: Salg af dagligvarer under kæderne: MENY, Spar, Let-køb og Min Købmand.

Udfordringen

Dagrofa oplevede en markant stigning i behovet for kundeservice som følge af digitalisering, selvbetjeningsløsninger, og udviklingen af online fordelsprogrammer i deres dagligvarebutikker. Udfordringen var at imødekomme forventningen om tilgængelig kundehjælp både i butikker og online, uden at Dagrofa selv var gearet til at varetage en udvidet kundeservicefunktion.

Løsningen

AD Client har siden 2015 håndteret tusindvis af henvendelser månedligt for alle Dagrofas kæder og på sociale medier. Gennem partnerskabet har AD Client understøttet Dagrofa i overgangen til et mere digitalt og kundeorienteret setup. Dette har gjort det muligt for Dagrofas kunder at få hjælp, hvor og når de har brug for det, uden at Dagrofa har måttet omlægge deres interne struktur.

Resultaterne

Samarbejdet har frigjort væsentlige ressourcer for Dagrofa, så de kan fokusere på deres kerneforretning: at levere kvalitetsdagligvarer til danske forbrugere. Med AD Clients support er Dagrofa nu bedre rustet til at håndtere både det stigende online salg og kundehenvendelser effektivt. Dette har styrket deres position på markedet og sikret en højere grad af kundetilfredshed.

Kundeudtalelse

"AD Client har et tårnhøjt serviceniveau og er super proaktive. De har været afgørende for at løse vores kunders problemer hurtigt og præcist. Deres bidrag har også været vigtigt for vores forretningsudvikling."

– Rasmus, Marketingschef

Konklusion

Dagrofa har med AD Clients hjælp effektivt kunnet håndtere udfordringen med øget behov for kundeservice på tværs af deres mange butikskæder. Dette partnerskab har muliggjort, at Dagrofa kan fortsætte med at levere fremragende service til deres kunder, både i butikkerne og online, samtidig med at de bevarer fokus på vækst og udvikling i et konkurrencepræget marked.