Nyeste artikler

KPI eksempler

3 konkrete KPI eksempler i kundeservice

Her får du 3 konkrete KPI eksempler relateret til kundeservice. Dine resultater er direkte afledt af din KPI struktur (eller mangel på samme), og en ændring af strukturen vil derfor påvirke din virksomheds performance markant.

Få den nyeste viden om kundeservice​

Tilmeld dig her, og få nye indlæg og guides sendt direkte til din mail.

Arkiv

Den universelle tilfredshedsligning

Den universelle tilfredshedsligning

Oplevelsen kan objektivt set være dårlig, men hvis forventningen var endnu værre, vil du stadig stå med en positivt overrasket kunde, som er mere end tilfreds.

Har du fokus på at sige nej?

Har du fokus på at sige nej?

Fokus er vejen til succes, og fokus betyder at vælge nogle prioriterede områder til, og med omhu, og sige nej til alt andet. Ultra. Skarpt. Fokus.

3 grunde til at outsource kundeservice

3 grunde til at outsource kundeservice

Overvejer I at outsource kundeservice? I så fald har vi 3 gode grunde til at gøre det. 1) Frigør tid 2) Slip for tidskrævende arbejde 3) Gør det med lav risiko.

De 3 grundpiller i god kundeservice

De 3 grundpiller i god kundeservice

De bedste kundeoplevelser opstår, når medarbejderen leverer på de tre grundpiller i god kundeservice: venlighed, faglighed og opmærksomhed.

Sådan hjælper vi din virksomhed

Effektiv kundeservice med fokus på kundetilfredshed

AD Client driver en effektiv kundeservice uden at gå på kompromis med kundetilfredsheden. Men kan det overhovedet lade sig gøre at drive kvalitet på en effektiv måde, hvor det ikke bliver dyrt? Ja, det kan det. Vi arbejder aktivt med et KPI vi kalder CPC (Cost per Contact).