KPI tjekliste og eksempler

3 konkrete KPI eksempler i kundeservice

Her får du 3 konkrete KPI eksempler relateret til kundeservice. Dine resultater er direkte afledt af din KPI struktur (eller mangel på samme), og en ændring af strukturen vil derfor påvirke din virksomheds performance markant.

Den universelle tilfredshedsligning

Oplevelsen kan objektivt set være dårlig, men hvis forventningen var endnu værre, vil du stadig stå med en positivt overrasket kunde, som er mere end tilfreds.

Hvordan får du forbrugerne til at vælge din webshop?

Der kan være mange forskellige grunde, både bevidste og ubevidste, til, at en kunde vælger netop din webshop. Det kan blandt andet være timing, ry, pris, levering, held, sortiment, produkt, markedsføring, platform eller loyalitet. Forskellen på webshops der klarer sig, og webshops der virkelig sparker igennem vækstkurven, er evnen til at generere salg som ikke er tilfældige.

Har du fokus på at sige nej?

Fokus er vejen til succes, og fokus betyder at vælge nogle prioriterede områder til, og med omhu, og sige nej til alt andet. Ultra. Skarpt. Fokus.

Tre gode grunde til at outsource

Er du stadig ikke helt sikker på at outsourcing er det rigtige for din virksomhed? Her får du 3 gode grunde til, at du skal overveje at outsource din kundeservice.

Du kan spare mange penge

Du kan spare mange penge ved at arbejde målrettet med din CPC (Cost Per Contact). Her er nogle konkrete tips til, hvordan du gør.

Klar til at optimere på kundeservice?

Vi deler hver måned ud af vores bedste strategiske og praktiske tips og tricks til god og effektiv kundeservice i vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrevet og tag genvejen til en effektiv kundeservice